Onder de magnolia

Onlangs verscheen bij uitgeverij Kok Boekencentrum de roman Onder de magnolia van T.I. Lowe. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
‘Een coming of age-roman over doorzettingsvermogen en de kracht van een gemeenschap.
‘Onder de magnolia’ van T. I. Lowe speelt zich af in South Carolina in 1980. Austin Foster is nog maar een tiener als haar moeder sterft in het kraambed. Terwijl haar vader zich verliest in zijn verdriet, komt de zorg voor haar broertjes en zusjes volledig op Austins schouders terecht. In de jaren die volgen vindt ze steun en vriendschap bij de inwoners van het dorpje Magnolia. Ondertussen doet ze er alles aan om haar vaders extreme stemmingswisselingen voor de buitenwereld verborgen te houden.
Net wanneer Austins toekomst voorspoedig lijkt en ze Vance Cumberland, de zoon van een rijke familie, ontmoet, maakt haar vader een keuze waardoor alle familiegeheimen in één klap op straat komen te liggen. Ze zal moeten omgaan met de consequenties van haar vaders keuze en haar liefde voor een jongen zoals Vance.

Over de auteur
T.I. Lowe begon met schrijven toen haar moeder ernstig ziek was. Sindsdien schreef ze bijna twintig feelgoodromans. Met Onder de magnolia is ze een andere richting in geslagen en het resultaat is prachtige roman.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie is de vertaler van “Onder de magnolia”?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 15 oktober 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Onder de magnolia’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)