De leerling van de heks

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult De leerling van de heks van K.T. Sterling. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
In deze moderne hertelling van Rapunzel woont Rozella afgezonderd, met enkel een pratende kat als gezelschap en de heks Corrighane die haar lesgeeft. Ze ontsnapt van de leugen en wordt achtervolgd.

In deze moderne hertelling van Rapunzel woont de jonge Rozella afgezonderd van de buitenwereld, met enkel een pratende kat als gezelschap en de heks Corrighane die haar lesgeeft. Elke dag leert ze haar magie op de juiste manier te gebruiken, maar de druk die haar wordt opgelegd is te groot. Tot ze op een dag inziet dat ze in een leugen leeft. Samen met de kat weet ze te ontsnappen. Maar er zit nog iets achter haar aan. Iets demonisch. Het Lot van de Roos, het eerste deel in de driedelige reeks Dochters van Fae, scoorde hoge ogen. De Leerling van de Heks kan volledig los gelezen worden.

Over de auteur
K.T. Sterling studeerde criminologische wetenschappen aan de universiteit van Gent, maar schrijven is waar haar grootste passie ligt. Van jongs af houdt ze van het schrijven van verhaaltjes. Bij het zien van een film, veranderde ze het daarna in een verhaal met magie. Lezen, vooral fantasy, was haar andere favoriete tijdverdrijf. 

Op haar negentiende kreeg ze het idee voor een boek te schrijven, iets wat uitgroeide tot een heuse boekenreeks, die nog steeds niet af is. In de loop van de jaren heeft ze aan veel schrijfwedstrijden meegedaan. Dat heeft haar enkele publicaties in verhalenbundels en een prijs opgeleverd. In 2020 is haar boek ‘Meermintranen’ uitgebracht. 

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. In welk jaar bracht Sterling samen met een medeauteur in selfpublish een verhalenbundel uit?
  • 2. Wat is de titel van deze verhalenbundel? (Tip: check de website van Hamley Books)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 21 oktober 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De leerling van de heks’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)