De gast

Op 11 november verschijnt bij uitgeverij Ambo|Anthos de thriller De gast van B.A. Paris. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wanneer Iris en Gabriel terugkeren van vakantie wacht hun een nare verrassing: Laure, een vriendin van de twee, is in hun huis getrokken. Ze slaapt in hun bed, draagt de kleding van Iris en heeft zelfs de inrichting veranderd. Het blijkt dat ze haar echtgenoot heeft verlaten nadat hij een affaire had opgebiecht. Iris en Gabriel willen er zijn voor Laure, maar die gedraagt zich steeds vreemder. Haar aanwezigheid zet de verhoudingen op scherp en geheimen uit het verleden komen aan de oppervlakte. En dan wordt het breekpunt bereikt…

Over de auteur
B.A. Paris is van Frans-Ierse komaf en groeide op in Engeland. Ze heeft ook een tijd in Nederland doorgebracht. Momenteel woont ze in Frankrijk, waar ze met haar man een talenschool heeft opgezet. Na het succes van haar debuutthriller, Achter gesloten deuren, volgden de al even succesvolle titels Gebroken, Breng me terug en Het dilemma.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Onze recensent zag het einde van “De gevangene” niet aankomen; hoe omschreef zij dit einde?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 24 november 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De gast’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)