Beste Boeken 2020: wie worden de opvolgers van Wendy Brokers, Chinouk Thijssen, Sandra J. Paul, Nora Roberts, Caleb Roehrig & Lucinda Riley?

Wendy Brokers, Sandra J. Paul en Chinouk Thijssen bij boekhandel Donner in Rotterdam

Voor de derde keer organiseren wij een Beste Boeken verkiezing. En net als de voorgaande edities kun jij als volger van Thrillers & More je stem uitbrengen en helpen bepalen welke boeken straks bekroond worden met de titel Thrillers &More Beste Boeken 2020.

Stemmen

Tussen 20 januari en 7 februari 2021 kan er gestemd worden op de door Thrillers & More genomineerde boeken uit de lijst van 299 recensies die het afgelopen jaar zijn verschenen. De shortlist van genomineerde boeken bestaat uit de best gewaardeerde titels die tussen 1 december 2019 en 31 december 2020 zijn verschenen in zes categorieën.

De categorieën zijn:

  • Thrillers – Nederlandstalig (11)
  • Thrillers – Vertaald (11)
  • Roman/Feelgood – Nederlandstalig (7)
  • Roman/Feelgood – Vertaald (5)
  • Young Adult – Nederlandstalig (6)
  • Young Adult – Vertaald (4)

Wanneer je jouw stem uitbrengt maak je ook nog eens kans op een van de 6! boekenpakketten bestaande uit genomineerde titels die belangeloos beschikbaar zijn gesteld door diverse uitgevers, waarvoor onze hartelijke dank.

Wie er genomineerd zijn houden we nog even geheim. Woensdag 20 januari zal alles duidelijk worden.

Uitreiking

Waar we vorig jaar de prijsuitreiking, als een van de laatste boekenuitjes voor de lockdown, konden houden bij boekhandel Donner in Rotterdam, zal er dit jaar een aangepaste uitreiking zijn. De details hiervan moeten nog worden uitgewerkt maar we laten het uiteraard niet stilletjes voorbij gaan.

Beste boeken
Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)